• Direct Boeken
  • Sandton Eindhoven Centre
  • Vandaag Morgen Weekend

Sandton Eindhoven Centre

Sandton Eindhoven Centre is een comfortabel hotel in Eindhoven in het hart van de stad. De stad Eindhoven beschikt over een grote diversiteit aan winkels en musea. Na een dag shoppen in het centrum of een zakelijke bijeenkomst in het hotel, kunt u heerlijk bijkomen met een hapje en drankje onze sfeervolle lounge, naar een ontwerp van HIP Studio. Kom tot rust bij de brandende haard of in een van de comfortabele fauteuils.

     


'Geweldig personeel. Stonden altijd voor ons klaar. Corona "proof" zou ik willen zeggen. Het arrangement met Dijk 9 was fantastisch!!'- Martin Spruit, Google 
 

eindhoven centrum

Arrangementen

Sandton Eindhoven Centre is een comfortabel hotel in het Centrum van Eindhoven. Met een gemoedelijke lounge waar u na een dag in de stad of zakelijke bijeenkomst kunt bijkomen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Kamers & Suites

Stadshotel Eindhoven Centre beschikt over 75 comfortabele kamers, verdeeld over vijf verschillende kamertypes en long-stay studio's. Geniet van een uitstekend verblijf tijdens uw bezoek aan Eindhoven.

Kies uw kamer

Klik hier voor meer informatie

Eten & Drinken

Sandton Eindhoven Centre biedt u verschillende faciliteiten. Geniet van lunch, snacks, diner en drankjes in onze stijlvolle gerenoveerde lounge. We hebben een ondergrondse parkeergarage en u bent overal in het hotel vrij om ons WiFi-netwerk te gebruiken.

Ontdek de mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie

Impressie

Ontdek Sandton Eindhoven Centre op onze impressie pagina. Bekijk het hotel, de verschillende kamertypes, de lounge of de verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Bekijk alle foto'sMenu Bel Mail Route Boek nu